Skanderborg

Kammerkor

Mailkontakt

tlf. 20840352

Website opdateret

5. 07. 2020

Webmaster

Billede af Troels

kommer

Koret 

Skanderborg Kammerkor har eksisteret siden 1989 og ledes i dag af Troels Lund Nielsen. Vores repertoire er fortrinsvis klassisk og spænder fra renæssancen til nutiden. Vi har sunget værker af Johannes Brahms, J.S. Bach, Carl Nielsen, Svend S. Schultz, Dietrich Buxtehude, Niels la Cour, Vagn Holmboe og mange flere. Koret synger såvel a capella som med forskellige former for musikledsagelse. 

Vi rejser gerne udenlands hvert andet år og giver en del koncerter de pågældende steder. Her har vi den fornøjelse at have to solister med.

Det er Laura Flensted og Niels Bo Emgren. Vi har været i: Sankt Petersborg, Firenze, Rom, Granada, Cambridge, Rothenburg, Sardinien, Barcelona, Sicilien, Malta, Alicante og Mallorca. Vores kommende tur går til Salerno i Italien.


Dirigenten 

Troels Lund Nielsen har musikpædagogisk eksamen fra Det fynske Musik-konservatorium i Odense. Efter sin uddannelse har han virket som dirigent for flere amatørsymfoniorkestre.Troels har herudover i en årrække dirigeret ved de årlige sommeroperette forestillinger på Palsgaard ved Juelsminde. I øjeblikket underviser han ved Skanderborg Musikskole og ved konservatorieforberedende kursus (MGK) på Kolding Musikskole, hvor han bl.a. leder ungdomskoret og symfoniorkestret.